Pizzeria To jest To, wykorzystuje tradycyjną, domową recepturę na wyjątkową pizzę na cienkim cieście. Dla nas najważniejsze jest, aby ciasto zawsze było cienkie, lekkie z chrupiącymi brzegami.
Jak stworzyć idealną pizzę na cienkim cieście?
Rozczyn zawsze przygotowujemy ze świeżych drożdży. Wlewamy do niego letnią wodę i wsypujemy prawdziwą mąkę włoską. Nie żałujemy czasu na wyrabianie ciasta. Im dłużej, tym lepiej. W momencie, w którym ciasto odchodzi już od ręki, należy je przykryć i odstawić do wyrośnięcia. Najważniejsze jest formowanie ciasta ręcznie. To wszystko jest kluczem do najlepszej pizzy na cienkim cieście w Dąbrowie Górniczej. Zamów i sam oceń.
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.